“Sprint” honlap készítési csomag

“Sprint” csomag azoknak, akik tudják, hogyan és mit szeretnének kommunikálni a weboldalukon és most szeretnének új lendületet adni cégüknek.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánljuk a “Sprint” csomagot, akik most szeretnének új weboldalt és készen állnak a honlapjuk sikeres működtetésére. Akik jó kezekben akarják tudni a céges megjelenésüket az interneten, akik felismerték a világháló erejét és most szeretnének új lendületet adni cégüknek. Akik tudják, hogy cégük életének és kommunikációjának alappillére a céges weboldal.

 

Mi van a csomagban?

  • A honlap egyedi grafikai tervezése a Te egyedi küldetésedre szabva
  • Webergonómiai tervezés, hogy a lehető leghatékonyabban működjön a weboldala
  • Szerkezeti és online marketing szempontok szerinti tervezés, ami biztosítja a hatékony és profi megjelenést weboldalad számára
  • Alapszintű keresőmarketing, keresőoptimalizált kódolás
  • Olyan tartalomkezelő rendszer, mellyel szakismeret nélkül is tudod frissíteni honlapodat
  • Átadást követő betanítás és oktatás a honlap használatáról
  • Után-követés és támogatás 1 évig

A honlap tartalmainak frissítéséhez, módosításához tartalomkezelő rendszert üzemelünk be, melynek használatát oktatás keretében megtanítjuk. Így Te bármikor tudod módosítani és frissíteni a honlap tartalmát.

A csomag ára: 237.000 Ft+Áfa-tól

 

Kérek egyedi, személyre szabott árajánlatot!

 

Weblap készítési csomagok

“Start” csomag azoknak, akik most szeretnék elkezdeni a kommunikációt az új weboldalukon.

“Sprint” csomag azoknak, akik tudják, hogyan és mit szeretnének kommunikálni a weboldalukon és most szeretnének új lendületet adni cégüknek.

Ha már felismerted, hogy az interneten való megjelenés szükségszerű, és szeretnéd pontosan tudni, hogy mit kell használnia az internetes marketing lehetőségek közül, vagy hogyan lehet hatékony a weboldalad, akkor az “Optimum” honlap csomag a legjobb választás Neked.