AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző ZRt

 

Kedves Sándor!

Büszkék vagyunk 4 új honlapunkra.
Utólag is beigazolódott, hogy helyesen döntöttünk, jól választottunk, amikor az Új Weboldal.hu-t kértük fel az AGMI ZRt web-designjának és honlap-rendszerének megalkotására.

Eredetileg csak a cég egészét bemutató, az 1990-es évek elején-közepén készült egyetlen honlapunk megújításában gondolkodtunk. Hálásak vagyunk az Új Arculatnak azért, hogy meggyőzött bennünket az úgynevezett „előretolt” weblap előnyéről, hasznosságáról, és így három ― különböző okokból kiemelt ― profilunkat, képességünket megjelenítő önálló honlappal gazdagodhattunk.

A közös alkotó együttműködés során egy különös, úgynevezett flow-élménnyel ajándékozott meg bennünket. Élőben tapasztalhattuk professzionális szakmaiságát, türelmét, időkorlátot nem ismerő, kitartó munkavégzését, „mindenre van megoldás” típusú magatartását.

Megszületett új honlapjainkat lelkesen hirdettük és hirdetjük üzleti partnereink körében, meggyőződve arról, hogy ezek a web-felületek marketingszemléletben, vevőcentrikusan, könnyen elérhetően, figyelem-felhívó módon ― időnként és helyenként technikai bravúrokkal, megragadó audio-vizuális elemekkel fűszerezve ― vonzzák és segítik a honlapra érkezőket az eligazodásban, problémáik megoldásában. Honlapjaink mindegyike
― elfogadva az Új Arculat javaslatát ― interaktív.

Örülünk és köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk és megismerkedhettünk az Új Arculat hitvallásával, mely a szemünk előtt tette a közös alkotást látható szeretetté.

Szíves örömmel ajánljuk az Új Arculat Vizuális Műhelyt mások figyelmébe is.

 

Szívélyes üdvözlettel az AGMI ZRt képviseletében:

Klausz Gábor
vezérigazgató

Dr. Kovács Éva
gazdasági igazgató

www.agmi.hu;
www.tisztalevego.hu;
www.komplexanyagvizsgalat.hu;
www.ujfelnottkepzesek.hu