Referenciák

Budai Kertcentrum
Számunkra ez a legfontosabb: különbözni másoktól, békességben élni, élvezni a mindennapokat, és másokkal is éreztetni, hogy amit csinálunk, az fontos nekünk.

www.rozsamania.hu

Erdőajándéka Erdei Iskola
Környezetei nevelési a céljuk, hogy a természet értékeivel minél több gyermek és felnőtt élményszerűen megismerkedhessen.

www.erdoajandeka.hu

Az Arundo Cellulóz Farming Kft-nél a piacon egyedülálló technológiával előállított és a piaci igényekhez igazodó Arundo energianád ökotípusok értékesítésével foglalkoznak.

www.biomassza.eu

Gopack Kft. Hátizsák Nagykereskedés

www.gopack.hu

Rusztikus bútorok – kincsek a múltból

Tiszteljük gyökereinket, a magyar hagyományokat.
Fontos számunkra az értékmentés, hogy a megunt bútordarabok, felújítva, átfestve újra régi fényükben pompázzanak. Oldalunkon rusztikus, paraszti, vintage és fellelt/felújítandó bútorokat, lakberendezési kiegészítőket találnak.

www.mivesbutor.hu

Az Auras cégcsoport 20 éve meghatározó szereplője a magyar tűzállóanyag forgalmazó és kivitelező piacnak, emellett az elmúlt 10 év során széleskörű jelenlétet alakított ki az Európai Unió területén is.

www.auras.hu

A GosTech Kft-t 2015-ben alapította Farkas Gábor és Gosztola László több, mint 10 éves ipari tapasztalattal, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsanak magyarországi gyártócégek számára legyen szó vizuális ellenőrzésekről vagy ipari szoftverfejlesztésről.

www.gostech.hu

Új Konyhát
Minden konyha egyedi. Nem csak mérete, elhelyezkedése, sajátos adottságai miatt , hanem használójának személyiségéből adódóan is.
Képzelje el álmai konyháját és mi elkészítjük!

www.ujkonyhat.hu

Absolute Catering

Az ételek iránti tisztelet, a vendégek iránti alázat és a kompromisszumokat nem ismerő minőség a mi mottónk, amiből nem engedünk!

www.absolutecatering.hu

AGMI
Szolgáltatásaink számos ponton kapcsolódnak a tervezéshez, gyártáshoz, szereléshez, kivitelezéshez, beruházásokhoz, de vállalkozunk létesítmények üzemeltetéséhez, élettartam menedzseléséhez kötődő feladatok megoldására is.

www.agmi.hu

A Magnetoplan magyarországi honlapja és webshopja

www.magnetoplan.hu

A Tengerszem Klub konkrétan a Tengerszem Túrabolthoz, és azon belül is Toldi Gyurihoz kapcsolódik. Ő, mint az ötlet szülőatyja, és Varga Zoli, mint az ötlet lelkes támogatója, hozták létre mai formájában a klubot.

www.tengerszem-klub.hu

Ligetcatering.hu

„Jót s jól, ebben áll a nagy titok”

A Liget Catering elsősorban vendéglátóipari szolgáltatásokat kínál. A klasszikus rendezvénytípusok (büfé-ellátás, konferencia étkezések, kávészünet, állófogadás, bankett, koktélparti stb.) mellett minden elképzelt speciális igényt, meg tud valósítani.

A honlap célja a rendezvény előtt álló cégek, családok, érdeklődőkké konvertálása.

www.ligetcatering.hu

Misztikus Tánc

Küldetésem
Merülj el igazi lényedben, fedezd fel belső szépségedet és nyiss kaput a sugárzásnak.

A honlap és a Misztikus Tánc célja, hogy ablakot nyisson a modern keresőknek, hogy felfedezzék: a tánc belső fényünk fellángolásának egyik gyönyörű eszköze, és hogy megérezzék: maga a tánc is mi vagyunk.

www.misztikustanc.hu

Gál Éva
kineziológus, jógaoktató és Misztikus Tánctanár

A honlap célja, hogy a modern keresők felfedezzék saját fényüket, és hogy megérezzék, hogy kik is Ők valójában…

www.galeva.hu

Favágás Fakivágás

A honlap célja a favágási, fakivágási munkákra megtalálják a potenciális megrendelők a legoptimálisabb szolgáltatást, és a woboldal is vonzza az érdeklődőket és kérjenek árajánlatot és rendeljék meg az favágást…

www.favagas-fakivagas.hu

EWR-HUNGARY Electronic Waste Recycling Kft.

Elektronikai hulladék feldolgozás

A legkorszerűbb komplex elektronikai hulladék feldolgozását végzik majd most épülő üzemükben.
Ez üzem Európában egyedülálló saját technológiai újításokat alkalmaz.

A honlap célja a cég és az épülő üzem bemutatása, a környezetvédelmi szemlélet erősítése.

www.ewrhungary.com

Városi Egészségügyi Központ Gyál

Alapellátás, Szakellátás, Védőnők

A honlap célja a gyáli lakosság folyamatos tájékoztatása az egészségügyi ellátásról, a legfrissebb változások azonnali publikálása.
Működik az oldalon egy fórum, ahol a lakosság véleménye, igényeik is megjelenik és választ kapnak kérdéseikre.

www.eukozpontgyal.hu

Neoart Műveszellátó

Művészeti kellékek kis- és nagykereskedelme

A honlap célja a márkás művészeti kellékek bemutatása és értékesítése viszonteladóknak és a lakosságnak. Mindemellett fontos cél az új érdeklődők megnyerése és vásárlókká konvertálása…

www.neoart.hu

Neoart WEBSHOP

A honlap célja a márkás művészeti kellékek bemutatása és értékesítése a művészi tevékenységet hobbiként, vagy hivatásszerűen végző embereknek. Mindemellett fontos cél az új érdeklődők megnyerése és vásárlókká konvertálása…

www.neoart.hu/WebShop