A sikeres weboldal tervezésnek már bevált lépései vannak.

Ezeken a lépéseken haladunk végig úgy, hogy a kitűzött célok megvalósítását folyamatosan szem előtt tartjuk. Így lendületesen és következetesen készülhet, épülhet az Ön cégének új weboldala.

 

Kapcsolatfelvétel

Egyeztető megbeszélés, megismerés

Weboldaltervezés előtt egyeztetjük az előttünk álló teendőket, begyűjtjük a még hiányzó információkat. Alapfeltétel, hogy megismerjük az új weboldal létrehozásának célját. Ha céges weboldalról van szó, akkor megismerjük cégét, annak profilját, egyéniségét, küldetését, főbb üzleti törekvéseit, hogy a céget minél jobban kifejező egyedi weboldalt tervezhessünk.

Ebben segít a Fontos kérdések a weboldaltervezés egyeztető megbeszélésen és az ajánlatkéréskor segédanyagunk.
Ezek alapján körvonalazzuk a szerkezetet és a design-t, azt hogy mit sugalljon, milyen üzenetet vigyen át az Ön célközönségének a tervezendő weboldal.

 

Az első lépések, kezdeti weboldaltervek

A következő lépés a weboldal látványtervének elkészítése az egyeztető megbeszélés során megfogalmazott alapelvek szerint. Elkészítjük az első, kezdeti látványterveket, amelyek már szerkezet és design megoldásokat is tartalmaznak. Ezeket a terveket mutatjuk meg Önnek. Az előzetesen választott weboldaltervezési csomagon, illetve megoldáson múlik, hogy hány terv készül majd, amelyek közül Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, vagy azt a kombinációt, irányvonalat, amellyel tovább dolgozunk. Tehát itt kerül kiválasztásra az az alapkoncepció, amelyből létrejön az Ön végleges weboldala.

 

Formálódás folyamata, a változtatás és az elkészült látvány

Ha az első látványtervek közül mégsem sikerülne megtalálni a legmegfelelőbbet (ami ritka, de előfordulhat), a terveken változtatást végzünk, míg el nem éri a kívánt formát. Itt több további forduló is lehet. Majd a változtatások eredményeként összeáll a végleges koncepció.
Ekkor kezdődik egy újabb tervezési szakasz, a weboldal funkcionális részleteinek megtervezése.

 

A weboldal funkcionális részleteinek tervezése az koncepcionális látványterv alapján

Amikor a változtatások eredményeként összeállt a megálmodott weboldal összképe, folytatódhat a munka a részletek tervezésével.

 

Kérek egyedi, személyre szabott árajánlatot!